31 май 2009

Заедно ръка за ръка


На 30 май - поредната среща в клуба протече в атмосфера с усмивки.
Децата се запознаха с втората буква в Българската азбука-буквата "Б", припомнихме си какво са Буквите и Звуците,кои са основните български символи и защо всяка страна е уникална със собствените си символи.
Имаха възможността всеки да оцвети буквата по собствен избор, да напише думички с главна и малка буква "Б". Децата с радост и трепет в гласчетата си произнасяха думичките БЪЛГАРИЯ, българче и буквите.
На занятието присъстваха деца от 3 до 8 годинки. Но Клубът е отворен и за по-големи деца. Много от родителите също взеха участие наравно с децата и се забавлявахме заедно за пореден път.
След основното образователно занятие децата дори не обърнаха голямо внимание на сладкишите и сокчетата си, приковавайки вниманието си към поредната задача - да направим букет от красиви цветя.

Още веднъж желаем да съобщим, че Клубът е отворен за малки и големи деца. В момента имаме деца от 1 до 13 годинки, но това не ограничава поканата ни към по-малки или по-големи. Доброволците в Клуба се съобразяват с възрастовите специфики на децата при подготовката на образователните занятия. Всички сте ДОБРЕ ДОШЛИ!

Няма коментари: